Bij een eyeliner tattoo wordt er kleur (vaak zwart of donkerbruin) in de wimperlijn aangebracht met een zeer fijne naald. Dit bootst het uiterlijk na van een donkere wimperlijn, waardoor je meteen een meer sprekende oogopslag krijgt en optisch vollere wimpers.

Wij plaatsen een Infralash door middel van een PMU machine. De PMU machine laat pixels van pigment achter in de huid en werkt erg oppervlakkig. De machine heeft meerdere naaldjes in de cartridge waardoor er gemakkelijk een prachtige liner kan ontstaan in de eerste huidlaag. Het is juist niet zo dat hoe dieper een naaldje gaat, hoe langer het blijft zitten. Daarom staat onze salon alleen achter pigmentatie in de eerste huidlaag. 

Hierdoor voorkom je:

  • Littekens
  • Huidweefsel van beschadigde huid 
  • Moeilijke nazorg 
  • Zwelling en roodheid
  • Pijnlijke behandeling

Doet de permanente eyeliner behandeling pijn?

We krijgen ontzettend vaak deze vraag. En logisch ook natuurlijk, want alles wat dicht bij het oog zit of een dunne huid heeft lijkt ons extra gevoeliger. Maar gelukkig kunnen wij over het tegendeel spreken. Wij werken uiterst zorgvuldig tijdens en alvorens we de behandeling starten. We bespreken je pijn-level, en leggen uit hoe we te werk zullen gaan. 

Je ontvangt een voorverdoving, deze werkt ongeveer 5-10 minuten in. Daarnaast wordt er ook een verdoving gebruikt tijdens dat de huid 'open' is. Hierdoor heb je minimaal tot vrijwel geen last van de behandeling. Vaak wordt de Eyeliner of Infralash behandeling ervaren als een soort "gekras of gekriebel".

 

Zijn er bijwerkingen?

Na het aanbrengen van de permanente make-up kan de huid rondom je ogen wat rood zijn en trekkend aanvoelen, net als bij microblading. Het is toch en tatoeage immers en een lichte zwelling is dan ook normaal.

Wees voorzichtig met de behandelde huid en daaromheen en ga niet krabben of wrijven. Binnen een week ziet de huid er vaak weer normaal uit.